Best of Blogs #1

bestofblogs1

Zelf vind ik het altijd heel erg leuk als bloggers round-ups van hun favoriete blogposts van andere bloggers geven. De bloggers die ik volg hebben allemaal op hun eigen gebied een goede smaak of stijl en ik volg ze natuurlijk met een reden. Door hun round-ups kom ik weer nieuwe gave blogs tegen en heb ik een klap de beste artikelen van een week of van een bepaald onderwerp binnen handbereik. Dat kan ik ook dacht ik en dus wil ik nu af en toe ook eens mijn favoriete posts van andere bloggers met jullie gaan delen!

#1 – Recept voor Steamed Custard Buns van Ice PandoraHomemade steamed custard buns finished batch

Voordat ik me braaf aan mijn glutenvrije dieet ging houden was ik dol op broodjes bapao. Ik kon er maar niet over uit hoe fantastisch de structuur van de broodjes was. Maar omdat ik dus geen gluten mag eten en broodjes bapao (voor zo ver ik weet) nog niet glutenvrij geproduceerd worden, was ik ze een beetje uit het oog verloren. Ik heb er ook nooit bij stil gestaan dat ik ze zelf zou kunnen maken. Het recept van Ice Pandora is weliswaar niet glutenvrij, maar dat is een simpele kwestie van het gewone meel door glutenvrij meel vervangen. Deze custard variant wil ik dus zeker een keer gaan proberen. Ice Pandora deelt vaker heerlijke recepten, dus ik zou zeker eens gaan kijken!

#2 – DIY om je eigen stempels te maken van Elisanna
2011-03-281

Min of meer onbewust vraag ik me eigenlijk al heel lang af hoe ik op Etsy altijd de een na de andere gave handgemaakte stempel tegen kom en ik daar niet veel meer over lees. Ik had eigenlijk geen idee of je nou gemakkelijk je eigen stempels kon maken. Totdat ik afgelopen week dit artikel tegen van Elisanna, die uitlegt hoe je vrij eenvoudig je eigen creatieve stempels kunt maken. Dit ga ik absoluut snel eens proberen!

#3 – Chapter Friday’s 20 things to know before entering “the real world”

dontgrow

 

Ik heb geen idee of jullie het meegekregen hebben of dat jullie ├╝berhaupt weten waar ik het over heb, maar een tijdje terug is Yara’s blog This Chick’s Got Style verandert in Chapter Friday. Ik weet hier verder niet het fijne van maar wat ik wel weet is dat ze niet langer alleen over fashion en outfits blogt. Zo’n blog transformatie kan twee kanten op gaan en in mijn opinie is het in dit geval een frisse en interessante verandering. Zo spreken de korte informatieve artikelen met een knipoog mij heel erg aan. Deze blogpost met 20 ‘levenslessen’ is er een van.

#4 – DIY Faux Crystals op LovemaegenDIY-Faux-Crystals-feature

Via mijn oude blog volg ik nog steeds een heel aantal sites met Google friend connect. Ik heb nooit de moeite genomen om deze blogs over te zetten naar Bloglovin en om heel eerlijk te zijn overstroomd mijn Bloglovin account al bijna. Heel af en toe blader ik weer eens door die ‘oude’ blogs op mijn Google friend connect. Ik vond hiertussen onder anderen deze super leuke DIY van Lovemeagan. Dat deze DIY ook nog eens super eenvoudig is maakt hem extra leuk.

#5 – DIY Ikea Ombre kaarsenhouders van The House That Lars Built
easter-tables129

Nog een DIY? Jawel, als het om blogposts aankomt dan zijn DIY’s toch wel echt mijn favorieten. Natuurlijk hou ik ook van fashion gerelateerde artikelen, maar daar klik je toch sneller doorheen of zoiets. DIY artikelen sla ik op en als ik dan weer eens inspiratie nodig heb kijk ik ze terug. Ik kende de blog The House That Lars Built nog niet maar vond deze leuke DIY blogpost via Pinterest. Zelf heb ik ook zo’n soort Ikea potje, maar dat van mij is een plantenpotje (zonder de onderste gaatjes). Ik ga sowieso deze DIY uit proberen!

Dat waren alweer mijn blog toppers voor nu! Wat is jullie favoriete post van hierboven?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Geef een reactie