Monday Music | Indie festival hitjes

Indiehitjes

We kennen mij inmiddels: bij het minste geringste verdwijn ik weer voor onbepaalde tijd van de aardbodem of kruip ik onder een steen en dat was precies wat er afgelopen week even gebeurde. Ik ga even heel hard door mijn quarter life crisis heen op het moment en dan vergeet ik gewoon even finaal te bloggen. Maar vandaag hop ik even langs op de blog om met jullie wat hitjes te delen die perfect bij dit weer passen. Ik was eigenlijk van plan een house/techno style festival lijstje te delen, maar die voelde ik even niet. Dus daarom bij deze mijn ultieme ‘indie‘ lijst. Indie tussen enorme aanhalingstekens, want driekwart is toch echt niet Indie te noemen, maar dat negeren we voor het gemak even. De lijst bevat een paar van mijn grote favorieten van vroeger (Arctic Monkeys, MS MR, Moss), een paar van mijn persoonlijke tijdloze klassiekers (Foster The People, Capital Cities, Twenty-One Pilots) en een paar recently discovered (Youngblood Hawke, Broken Back). Dit lijstje is goed voor bijna 3 uur chille deuntjes, dus genoeg voor een paar uur ultiem chillen in de zon zonder spastisch gescroll door je telefoon. Enjoy!

 En, hebben jullie al een nieuwe favoriet gevonden uit dit lijstje? Of mis ik nog iets? Ik hoor het graag!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Geef een reactie