Video | Primark Groningen Shoplog!

Thumb Primark GroningenMei 2016

Afgelopen dinsdag opende de Primark in Groningen haar deuren. Of ik naar de opening zou gaan? Ik zat er eigenlijk niet echt op te wachten om daar tussen alle Primark gekkies in de rij te gaan staan om 11 uur. Eigenlijk was ik helemaal niet van plan om er dinsdag al naar toe te gaan. MAAR, ik woon tegenover de Primark en zie al weken de vorderingen voor m’n neus plaatsvinden. Dus toen ik om half 12 naar huis liep van de uni was ik toch dermate nieuwsgierig dat ik even naar binnen liep. In bovenstaande video vertel ik wat ik van de nieuwe Primark vind en laat ik jullie mijn aankopen zien. Veel kijkplezier!

Hebben jullie toevallig ook al een bezoekje aan de Primark gebracht?

Ps: Oja de kwaliteit van deze video is echt om te janken. Flutblogger Paulien heeft nog steeds een shittie camera. Hopelijk kunnen we daar binnenkort verandering in brengen.

x
Paulien

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Geef een reactie